K-Lite Codec Pack 7.8.0 Final

K-Lite Codec Pack 7.8.0 Final - K-Lite Codec Pack är en samling av VFW / ACM codecs, DirectShow-filter och verktyg. Codecs och DirectShow filter behövs för kodning och avkodning (spela) ljud-och videoformat. K-Lite Codec Pack är utformad som en användarvänlig lösning för att spela alla dina ljud-och filmfiler. Med K-Lite Codec Pack du ska kunna spela alla populära audio-och videoformat och även flera mindre vanliga format.

Det finns fyra versioner av K-Lite Codec Pack: Basic, Standard, Full och Corporate.
• Grundläggande innehåller endast de mest grundläggande saker. Det innehåller allt du behöver för att kunna spela de två mest populära och utbredda format: DivX och XviD. Med detta bör du kunna spela DVDrips och TVrips.
• Standard innehåller allt du behöver för att spela alla de vanligaste formaten. Om detta paket vara nog för den genomsnittlige användaren.
• Full stöd för ännu fler ljud-och videoformat. Det har också kodning stöd för olika format. Detta paket är för avancerade användare och människor som gör videoredigering / kodning.
• Corporate Edition är en specialversion för användning i en företagsmiljö. Det liknar den fullständiga versionen minus några punkter, men nästan lika kraftfull. Den har ett starkt fokus på öppen källkod.
K-Lite Codec Pack är kompatibel med Windows 2000, XP, 2003, Vista, och Seven.

LADDA NER

0 Response to "K-Lite Codec Pack 7.8.0 Final"

Post a Comment